VESPA RESERVATIES

Voor een fijne daguitstap op de Vespa is mooi weer een absolute must. Daarom biedt Vespatours een Goed-Weer-Garantie.

Verplaats kosteloos uw reservatie bij slechte weersverwachtingen. Wanneer de weersomstandigheden té ongunstig zijn (dit mag je zelf bepalen) om de route te ondernemen, kan er via mail kosteloos geannuleerd worden tot uiterlijk 18u00 op de dag voorafgaand aan de rit.

Nee hoor, wij zijn Zalando niet! Telefonisch is steeds mogelijk, ook de dag zelf. (indien er uiteraard nog vespa's beschikbaar zijn)

Wij geven steeds voor vertrek een kleine initiatie.  Veiligheid is voor ons zeer belangrijk!

PICKNICK

Wat is er gezelliger dan onderweg stoppen op een mooie plek om rustig te picknicken? Wij zorgen voor een rijkelijk gevulde rugzak.

Onze picknick is steeds met een Italiaans tintje met speciaal ontworpen thermische rugzakken en dient op voorhand besteld te worden.

WAARBORG

De waarborg bedraagt  1x 250 euro  in enveloppe (tot 4 vespa's) of 1x 500 euro in enveloppe (tot 5 vespa's)

De waarborg dekt de eventuele schade.

VERZEKERING


Een borg van € 250 met BA & rechtsbijstand.

Indien er schade is aan de vespa,... is deze kost voor de huurder.

Deze verzekering dekt geen diefstal of verdwijning van het gehuurde goed. In deze optie zit standaard de BA & rechtsbijstand inbegrepen. 


Verzekering eigen schade:

De borg van € 250 met kostprijs € 25. 

Deze dekt alle schade boven de €250 aan de vespa, helm,... . Hier in zit ook de BA & rechtsbijstand.

Deze optie dekt geen diefstal of verdwijning van het gehuurde goed.


Vrijstelling in BA van 750,00 EUR van toepassing voor bestuurders van 21 jaar tot en met 25 jaar. Het omschreven voertuig niet gebruiken voor professionele activiteiten; geen leveringen aan huis, geen koerierdiensten. Bestuurders die ouder zijn dan 21 jaar. Bestuurders die minstens 4 jaar in het bezit zijn van een rijbewijs AM, A of B die in België wonen en er ingeschreven zijn. Laatste 5 jaar geen schadegeval in fout hebben gehad. Waarvan de verzekering BA Motorrijtuigen in de laatste 5 jaar niet werd opgezegd. Waarvan vóór de aanvang van de huurperiode een kopie van de identiteitskaart en het rijbewijs bezorgd is.

Alle voorwaarden dienen strikt nageleefd te worden, alle achtergehouden voorwaarden zijn strafbaar en zal ervoor zorgen dat de verzekering zich terugtrekt.

ANNULATIE & NO-SHOW

Bij annulatie hanteren wij de volgende regels:

> 1 week: terugbetaling 50%
< 1 week: terugbetaling 0%

Bij afwezigheid wordt het volledige bedrag aangerekend. Indien dit reeds betaald is, is er geen terugbetaling mogelijk.